marți, 12 mai 2015

Care sunt avantajele incaltaminte sport originala ?

Pe piata exista foarte multe modele de adidasi de firma pentru copii, femei si barbati. Dar ce inseamna de fapt adidasi de firma? Nu exista o explicatie, toti adidasii au o firma producatoare, cunoscuta sau mai putin cunoscuta.

          Termenul de adidasi de firma se refera, probabil, la cei produsi de catre companiile mari, branduri, care isi permit sa investeasca sume uriase in publicitate, motiv pentru care sunt mult mai renumite. Cateva exemple ar fi Nike, Adidas, Puma sau Reebok. Nu inseamna neaparat ca sunt cei mai buni adidasi de pe piata, calitativ vorbind.          Ca tot tenisii au revenit la moda si foarte multor femei le este greu sa aleaga intre adidasi si tenisi, pentru oricare dintre cele doua variante ati opta, cel mai bine ar sa va interesati care sunt originali si care nu.
          Chiar daca adidasii sunt confectionati de o firma mai putin cunoscuta nu inseamna neaparat ca au o calitate mai proasta. Exista foarte multe produse care au o calitate net superioara desi sunt create de firme mai mici si mai putin cunoscute, cu un buget foarte mic alocat pentru publicitate si promovare, cel putin in Romania.

Adidasi de firma pentru dama
sursa foto: wikipedia

          Intradevar, exista o problema cu producatorii care imita adidasii de firma si creaza adidasi contrafacuti. Pe piata din Romania si nu numai exista foarte multe astfel de modele.
          De cele mai multe ori sunt produsi in Turcia sau China, iar aparent seamana foarte mult, sunt greu de deosebit de cei produsi de firma originala. Diferenta dintre ei este in primul rand calitativ, materialele folosite sunt mult mai ieftine si mai putin rezistente, iar manopera lasa de dorit.


Incaltaminte sport pentru dama, la preturi avantajoase
sursa foto: wikipedia

          Pentru a fi sigur ca adidasii de firma, pe care plateste un pret destul de maricel, sunt intradevar produsi de firma care apare pe eticheta, cumparatorul ar trebui sa aleaga ca si magazin de cumparare un magazin de desfacere al producatorului, sau, daca nu este posibil, un magazin mai mare gen Intersport. Este putin riscanta achizitionarea online, fara a vedea produsul pentru care se plateste deoarece sunt foarte multe magazine online care inseala cumparatorii oferindu-le adidasi contrafacuti la pretul adidasilor de firma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu