vineri, 8 mai 2015

Huawei ascend p6, un smartphone Android

Daca iti doresti un smartphone care sa functioneze cu Android poti opta pentru Huawei ascend p6. Iata de ce merita sa il ai!

          Huawei ascend p6, un telefon modern

          Huawei ascend p6 este un telefon modern, pe care il poti manevra foarte usor, caci are un meniu accesibil. Huawei ascend p6 a fost lansat in iunie 2013 si are o marime de 4.7 inchi. Greutatea sa este de 120 de grame, ceea ce il faceun smartphone usor de purtat. Are dual SIM si o rezolutie de 720 cu 1280 de megapixeli. Este un telefon multitouch, iar sistemul sau de operare este Android OS Jelly Bean, dar care poate sa fie upgradat la versiunea Kit Kat.

Telefonul Huawei Ascend p6 la preturi avantajoase
sursa foto: wikipedia

          Are o memorie promitatoare

          Huawei ascend p6 este un telefon care are o memorue interna de 8 si de 16 GB. Camera foto este de 8 MP, are autofocus si LED flash, ceea ce denota ca pozele facute cu ajutorul acestui telefon se numara printre cele mai reusite. Huawei ascend p6 este dotat si cu Geo-tagging, HDR, dar si functia de smile detection. Camera secundara a Huawei ascend p6 are 5 MP.

Huawei Ascend p6 noul telefon
sursa foto: wikipedia

          Telefonul are microfon si poate fi pus si pe speaker. De asemenea, este dotat cu Bluetooth si cu radio FM. Se conecteaza la internet prin ajutorul WI FI dar si cu ajutorul 3G, cat si prin hotspot.

          Acest telefon este dotat si cu compas, accelerometru, dar si cu o baterie rezistenta, care in stand by poate sa reziste pana la 315 ore, iar cand este folosit pana la 14 ore si 30 de minute. Culorile in care este disponibil acest model de telefon sunt negru,alb sir oz. Asadar, are culori disponibile pentru toate gusturile.

Telefoane ieftine in magazine online
sursa foto: wikipedia

          Pozele facute cu ajutorul acestui telefon pot fi editate, deci daca nu iti convine cum ai iesit intr-o fotografie poti sa apelezi rapid la aceasta functie.

          Telefonul poate fi cumparat la liber

          Acest model de telefon Huawei ascend p6 poate fi achizitionat la liber sau prin abonament. Tonurile de apel sunt numeroase, dar poti sa si descarci de pe internet alte melodii pentru telefonul tau. Asadar acest model de telefon poate fi oricand cumparat, caci specificatiile tehnice il recomanda din plin.

Achizitioneaza-ti telefonul preferat
sursa foto: wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu