joi, 5 noiembrie 2015

Filme ce ruleaza la scara larga in Pitesti

Filmele cinemaurilor din Pitesti sunt filme ce ruleaza la scara larga in Romania si care au succes. Te poti duce cu incredere la cinema pentru a viziona unul din filmele sezonului. Insa nu orice film care ruleaza la cinema este mereu pe placul tuturor, astfel va trebui sa faci cateva cercetari inainte sa ajungi in sala de vizionare.

Un film care merita vizionat la cinema "Spectre"

          Daca esti genul de persoana careia nu ii plac surprizele si care obisnuieste sa organizeze iesiri in oras, te poti documenta inainte, legat de filmele din cinemaurile din Pitesti care ruleaza in prezent.

          Astfel, vei reusi sa afli mai multe informatii cu privire la subiectul fiecarui film in parte, putand astfel sa iei decizia de vizionare a filmului potrivit. In cazul in care grupul de prieteni este unul mai mare, poti face un sondaj, astfel incat decizia sa fie una corecta.

Star Wars: Trezirea Fortei 3D
          Indiferent de pelicula aleasa, important este sa fie una pe placul tuturor, cu care sa fie de acord majoritatea persoanelor implicate la iesirea in oras. Poti face asta foarte simplu. Este de ajuns sa sugerezi fiecarei persoane sa vizualizeze trailerul filmelor de pe short-list.

          Astfel, majoritatea va decide. Bineinteles ca este mult mai simplu in doi. Daca el vrea sa vada un film de actiune, il poti insoti intr-o seara in care oricum nu ai altceva mai bun de facut. In aceeasi masura si el isi poate insoti partenera la un film romantic sau unul clasic.

"Ultimul vanator de vrajitoare"
          Nu uita de rezervare! Daca vrei sa prinzi un loc cat mai bun, este recomandata rezervarea din timp a biletelor. In cazul in care nu platesti online si ai facut doar rezervare, trebuie sa te prezinti la casa de marcat mai devreme cu cel putin jumatate de ora de la inceperea filmului. Nu uita ca ai de unde alege intrucat filmele din cinemaurile din Pitesti sunt din categorii diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu