luni, 25 aprilie 2016

Nike Air Max 90, incaltamintea preferata a tinerilorNike Air Max 90 sunt adidasii perfecti, din mai multe puncte de vedere. Au un design deosebit, la moda, fiind in acelasi timp si foarte comozi.

Confortul, plusul adidasilor Nike Air Max 90


Acesti adidasi sunt confectionati din piele naturala. Dau dovada de o mare flexibilitate, de aceea sunt potriviti daca iti palce sa alergi, caci nu iti pui in pericol coloana vertebrala. Ii poti purta oriunde, in orice sezon: pot fi purtati la serviciu, in timpul liber, dar sunt ideali si pentru a face miscare.

Jogging-ul este o placere, daca te incalti cu o asemenea pereche de adidasi. Si o plimbare mai rapida poate fi facuta cu mare confort cu acesti adidasi de calitate.

Sunt adidasi speciali
 

Talpa adidasilor Nike Air Max 90 este speciala. Modelul  Nike Air Max 90 este cunosut si sub numele de Radiant Red-Infrared.

Trebuie sa stii ca talpa este speciala, in interior gasindu-se o perna cu aer. Aceasta perna poate sa fie pozitionata doar pe o portiune a talpii sau pe toata talpa, in functie de fiecare model in parte.

In ceea ce priveste culoarea, acestia pot fi albi, negri, rosii, dar pot fi gasiti si in combinatii de culori.

Cum aceste modele sunt extrem de populare, ele pot fi cumparate nu doar din magazinele Nike, ci si de pe internet. Se numara printre favoritii atletilor, datorita caltatii excelente de care dau dovada. Sunt adidasi pentru viteza, car te ajuta sa alergi foarte bine. Sut purtati atat de profesionisti, cat si de incepatori.

Adidasii Nike Air Max 90 - printre cei mai cautati de tinerii din Romania
Sursa foto: www.various-brands.ro

Acesti pantofi sport pot fi purtati in orice sezon, atat de adulti, dar si de catre adolescenti.

Daca ai nevoie de  informatii suplimentare despre acestia, le gasesti  pe site-ul oficial al companiei Nike. Tot pe aceasta pagina de internet gasesti si informatii despre noile colectii ale cunoscutului brand. In fiecare sezon compania trebuie sa produca o linie noua de incaltaminte sport.


Poti fi cumparati atat din Statele Unite ale Americii, online, caci sunt foarte multe site-uri unde ii poti gasi, dar si din magazinele online din Romania. Pretul pentru o astfel de pereche este in jurul valorii de 100 de dolari. Insa daca ai rabdare, ii poti prinde la reducere in sezoanele de solduri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu