marți, 30 august 2016

Adidasii Nike Air Max de barbati, usori si comozi

Usori ca aerul si trainici ca pietrele: asa pot fi descrisi adidasii Nike Air Max de barbati. Sunt unici, confectionati sa dureze, cu un design deosebit si care incanta privirea.

Confectionati din mai multe tipuri de materiale


O pereche de adidasi Nike Air Max pentru barbati poate sa fie confectionata din mai multe tipuri de material. Sunt incaltari unice, care nu numai ca nu se demodeaza niciodata, insa sunt facute printr-o tehnica speciala.

Nike Air Max este o linie de incaltaminte sport care a fost lansata de catre compania Nike INC in anul 1987. De atunci au tot fost scoase mai multe modele, imbunatatite de la un an la altul. Exista Nike Air Max pentru barbati, dar si pentru femei si pentru adolescenti. Este o marca de adidasi pe care te poti baza in orice anotimp!
sursa: Nike

Si marii atleti poarta astfel de incaltaminte, fiind ideala pentru marile competitii de alergat. Datorita calitatii de exceptie, binenteles.

Nike Air Max de barbati sunt adidasi de care te indragostesti


Cine a purtat o data o pereche de adidasi Nike Air Max va dori, cu siguranta, sa o poarte si a doua oara. S-a demnostrat ca sunt pantofi sport de o calitate deosebita, pe care ii poti purta cu orice ocazie.

Si celebritatile ii adora


Faimosi in intreaga lume, acesti pantofi sport nu sunt preferati numai de catre atleti si persoane obisnuite, ci si de celebritati. Astfel, sunt preferati de superstaruri precum Eminem, Charles Barkley, LeBron James, dar erau si preferatii regretatului artist Tupac Shakur. Pantofii au o istorie interesanta. Ei au fost proiectati pentru prima data de catre Tinker Hatfield, care incepuse sa lucreze la Nike nu sa creioneze modele de pantofi, ci ca un arhitect pentru magazinele companiei, ca acestea sa arate cat mai bine.

Acesta a fost si in spatele celebrilor adidasi Air Jordan. Tehnologia Nike Air Max, care se foloseste si in prezent la crearea acestor pantofi sport, indiferent ca sunt pentru femei ori pentru barbati, a fost creata pentru companie de catre M. Frank Rudy.

Acesti adidasi Nike Air Max, pentru barbati sau femei, se pot cumpara online, Various-Brands fiind un magazin cu renume in Romania.